Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2011 18:37 - Ремонтът във вашите къщи- предстои ли?
Автор: ekspertenkolektivz Категория: Други   
Прочетен: 1079 Коментари: 0 Гласове:
0



Няма нищо по-сладко от това да намериш изгодно предложение. Не е толкова сладко ако ви предстои ремонт свързан с отопление, боядисване, ВиК, части, железария, баня и др., но ако сега имате добро предложение не е за пропускане. Дано не ви сварваме малко със закъснение, а имено потънали в боклуци, изцапани до шия, но ако не е късно новината е, че уцелихме добра оферта, идеална за споделяне. Предложението е от успешна, специализирана фирма с ВиК магазин, която представя най-важното за почти всички направления на ремонта, знаете, че повечето неща вървят заедно, затова и ВиК магазините са полифункционални. Това което ме зарадва мен, е че за записали се през имейл фирмата дава промоционални цени на всички свои продукти в продажба. Уточнението за имейла означава, че те са се насочили конкретно към интернет потребителите. Офертата се намира на страниците на онлайн списание на фирмата, което е като дневник за техни промоции.

Специализираният магазин дава възможност да видим една част от продуктите включени в промоцията, а за останалите любезно ни известяват на показаните телефони по всички подробности, които ни интересуват. Изненадаха ме и с консултиране по повечето от услугите, монтажните въпроси, разликите в продуктите и всичко това безплатно, без да променя цената на продукта. Предлагат ни по наше желание и монтажници за по-сложните уреди, продукти и майстори за много от съпътстващите целия процес дейности по преустрояване на дома ни. На мен лично консултацията и майсторите, които те бързо ми намериха, беше нещо доста полезно, защото не успявам винаги да свърша нещата сам, нито да се справя лесно със спецификациите на все повече модернизиращите се уреди. Тъй като въпросът с отстъпките ми е най-важен открих, че те не са обвързани с някакво предварително заплащане, а просто с една неангажираща заявка, от която можеш да се откажеш, когато видиш продукта или разбира се, които да смениш с друга поръчка.

Магазинът, до който се отива, за да се види и евентуално направи покупката, е на централна улица в София, но всички тези подробности, включително всички кратки условия за промоцията са показани в списанието на същия ВиК магазин. Лично аз говоря за офертата от опит, защото можах да се убедя в това, че цената е изгодна, а съпътстващите безплатни услуги, като консултация, безплтна доставка в рамките на София и други са много полезни. Не бива да забравяте обаче, както написах по рано, че за да се възползвате от намалението на цените трябва да направите заявка за намалението с имейл писмо на техния имейл, което е описано ясно като процедура в същата брошура. Приятно трансформиране на апартамента, вашата къща или офис, приятно е когато е изгодно.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ekspertenkolektivz
Категория: Други
Прочетен: 72323
Постинги: 16
Коментари: 57
Гласове: 30
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031